De Klussenier Martin Ekel

De Klussenier Martin Ekel
De Klussenier Martin Ekel

Beatrijsweg 31
4791 EA Klundert

Dien uw aanvraag in »

0168 85 33 30
06 1510 9752
martinekel@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 54541921

Mijn werk

Even voorstellen

 

Mijn naam is Martin Ekel, en samen met mijn partner woon ik in Klundert. Ik ben de vakman voor al uw verbouwingen en kleinere klussen.

Verbouwen heeft altijd al mijn interesse gehad. De laatste jaren werkte ik regelmatig mee met Klussenier Imko van Heumen. Ik heb diverse projecten uitgevoerd bij vrienden, familie en kennissen en natuurlijk mijn eigen huis menig keer verbouwd. Daarnaast had ik een bedrijf voor game kleding opgezet. De drang om fulltime met mijn handen te werken werd met de dag sterker. Totdat ik tot de conclusie kwam dat ik ook mijn eigen klusbedrijf moet starten. De keuze om mijn eigen klusbedrijf te starten onder de vlag van De Klussenier  snel gemaakt.

Waar u mij voor kunt inschakelen? Voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden. Een kleine greep uit de mogelijkheden: verbouwen van badkamers, vernieuwen of plaatsen van keukens, traprenovaties, aanleggen van terrassen en terrasoverkappingen, totale renovatie van bijvoorbeeld de zolder naar een slaapkamer.

Mijn kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen iemand die de verbouwing uitvoert. Ik regel een complete verbouwing van A tot Z volgens afspraak! Naast het leveren van hoogwaardige kwaliteit vind ik service en betrouwbaarheid zeer belangrijk. Bovendien werk ik opgeruimd en netjes. Ik voorzie u graag van deskundig advies en ik denk graag met u mee. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie. 

Woont u in de omgeving Klundert, Zevenbergen, Moerdijk, Fijnaart of Standdaarbuiten en heeft u een klus of verbouwing gepland? Ik kom graag bij u langs om uw wensen door te spreken.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Klundert voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Tegelwerk
  • Toilet renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Vloeren leggen of renoveren
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Werkt zeer nauwkeurig, adviseert, denkt verder én met je mee, weet waar hij het over heeft, zeer klantgericht. kortom een eerlijke te vertrouwen vakman.Roel uit Schiedam
Het was gezellig en ik was na afloop zeer blij en tevreden.Franca uit Klundert
Geweldig, eerlijk, duidelijk en betrouwbaar.Aad uit Rucphen
goed zeer behulpzaam en komt zijn afspraak naC uit Klundert
Deze klus voordat deze klussenier kon offeren aan timmerman in de regio uitbesteed. Kan dus aantal items niet invullen. Reactie op email was snel, maar het is anders gelopen.Lydia uit Zevenbergen
Prima onderhoud. Maar de werkzaamheden bleken niet meer nodig.C. uit Ulvenhout

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...